Priser

Herunder kan du se eksempler på tegningepriser og tilbudspakker på bogillustrationer og undervisningsmoduler. Udgangspunktet for mine priser er en timepris på 550,-, men prisen på en serie af billeder eller et andet større projekt er altid vejet til din fordel så du får et godt tilbud. 

Ser du ikke et svar på dit specifikke behov så tag endelig kontakt og lad os komme frem til en pris til dig sammen.     

Card image cap
Skitsetegninger 550,- plus moms

Dette kan være både karaktere og fulde illustrationer, men i deres groveste stadie.  En tegning i sit skitse stadie udtrykker følelsen og ideen til det endelige resultat, men viser også alle kunstnerens konstruktions streger. En skitse er ofte en smuk legmeliggørelse af en ide i sit spæde led af tegneprocessen.   

Card image cap
Rentegning / Outline 1100,- plus moms

I eksemplet ovenover er der tale om en enkelt karakter og nogle simple miljødetaljer. Denne pris kan være en del højere med flere karaktere eller større, mere detaljerede baggrund. I en rentegning er alle skitsestreger fjernet og den er rentegnet i en pæn sort streg.     

Card image cap
Farvelagt med simpel baggrund - 2200,- plus moms

Dette er et eksempel på en færdig farvelagt tegning, med en simpel baggrund og få miljøelementer.       

Card image cap
Illustration med detaljeret baggrund - 4400,- plus moms

Her er et eksempel på en fuld illustration med detaljeret farvelægning og baggrund. 

Card image cap
Serier af illustrationer

Skal du bruge illustrationer til en børnebog, en fagbog eller en manual, der indeholder flere illustrationer, så vil den ovenover nævnte illustrationspris være varierende afhænging af mængde, størrelser og detaljegrader og ofte være markant billigere. 

Prisen på en serie af billeder eller et andet større projekt er altid vejet til din fordel så du får et godt tilbud. 

Tag kontakt og spørg. 

Card image cap
Undervisningstilbud

Jeg har flere kurser egnet til mellemtrinnet og opefter indenfor tegning: grundprincipper, karakterdesign, formforståelse, konstruktion og skuespil. 

Jeg har også lavet kurser i karakteranimation: grundprincipper i animation, walkcycles og lipsync.

1 dag - 5 lektioner + forberedelse 2800,- plus moms

1 uge - 5x5 lektioner + forberedelse 12500,- plus moms 

Card image cap
Live tegning 

Vil du hyre en dygtig tegner til at komme ud og underholde til et event? Skal der tegnes karikaturtegninger af dine bryllupsgæster? Skal der tegnes live til en fremlæggelse? Eller skal du bare tiltrække kunder til en mæsse med noget usædvanligt? - Så få fat på en TegneBjarne!

Timeprisen er 550,- plus moms plus transport.  

Card image cap
 TegneBjarne til Con

Til sidst vil jeg fremhæve, at det er muligt at se mig ude i det vilde til mæsser, som f.eks. Fantasy Festival Esbjerg. Her er det ofte muligt at få tegnet en fri ønsketegning, til en urimelig lav tilbudspris.