Om TegneBjarne  

Mit navn er Bjarne Svoldgaard Nielsen, og mit kunstnernavn er TegneBjarne. Jeg er uddannet karakteranimator fra The Animation Workshop i Viborg, men har de sidste mange år arbejdet med tegning og illustration som mit hovedarbejde. Jeg er ansat hos, og har i mange år nydt et fantastisk samarbejde med, forfatter Margit Gade, hvor jeg producere illustrativt undervisningsmateriale, animationsfilm og fagbøger. 

Jeg er inspireret af alt fra tegneserier til spillefim og bøger, og har derfor en meget bred vifte af stilarter, som jeg trækker på i mit arbejde. Men min egen personlige stil er ofte en blanding af action/fantasy tegneserier, amerikansk animation og humoristiske tegneseriestriber. 

Jeg selv er en gevaldig fantasy nørd, som har styrret fem forskellige Dungeons & Dragons kampaigner over de sidste par år. Det elsker jeg for det giver mig mulighed for at flekse alle mine kreative sider - tegning, historiefortælling og skuespil.  

Card image cap
TegneBjarne på Facebook

Her kan du følge med i nyheder og projekter jeg arbejder på og se et udviddet galleri af tegninger og illustrationer.  

TegneBjarne på Facebook
Card image cap
TegneBjarne på Instagram

Besøg mit største online galleri af tegninger, skitser, illustrationer og mange andre kreative projekter. 

TegneBjarne på Instagram
Card image cap
TegneBjarne på Youtube

Er du nysgerrig om hvordan en tegning bliver til? På min youtube kan du se flere film, hvor man følger ideen fra skitse til færdig illustration.

TegneBjarne på Youtube