Eventtegner

 

PRISER - eventtegner

Står du og mangler en sjov og anderledes "happening" til et event, så kan jeg hyres til at komme og tegne for folk. Kun fantasien sætter grænsen. Her er nogle eksempler:

 

- Jeg har været hyret til et guldbryllup, hvor jeg tegnede karikatur tegninger af alle gæsterne, så guldparret, ved festens ende, fik 50 sjove tillægs tegninger til gæstebogen.

 

- Salling Bank hyrede mig til at komme og dekorere deres vinduer med masser af sjove og flotte tegninger, inklusiv karikaturer af afdelingens to chefer. Til deres store afslørring af værket for kunderne, var jeg også med som karikatur tegner for at underholde kunderne.

 

- Ved et legeland, opsat i Jebjerg Sport og Event Center, tegnede jeg karikaturtegninger af børnene, hvor de blev lavet om til deres yndlings princesser og superhelte. Et kæmpe hit med både børn og forældre!

 

- Under Skive By Night sad jeg et år og bare tegnede tegninger til børnene af lige det, som de allerhelst ville have. Her kunne de også snakke med mig om tegning generalt og få masser af gode tips.

 

Som tegner til et event kan jeg underholde små og store, og hjælpe med at gøre dit event uforglemmeligt. Jeg kan hyres for 550,- i timen + moms.

 

 

Her er første kunde i den varme stol. :D

Jebjerg Sport og Event Center

 

Puha, der er sørme allerede lang kø!

 

Her ser du to "ofre" fra væksthuset i Skive, der var søde nok til, at lade mig lave en opvarmnings skitse af dem.