om mig

 

OM MIG

En lille smule om mig - Mit navn er Bjarne Svoldgaard Nielsen. Kunstnernavnet TegneBjarne tilfaldt mig, helt uden min kendskab, i mit første gymnasieår. Det var først, da jeg nåede slutningen som "putte" og "TegneBjarne" blev råbt op til en prisuddeling, at jeg hørte det. Navnet hang ved, selv da jeg begyndte på Viborgs Drawing Academy og var omringet af andre kunstnere. Der adopterede jeg det fast og skabte mit blyants-logo, som jeg stadig bruger i dag.

Jeg fortsatte i Viborg med Karakter Animations Uddannelsen og under mit studie kyssede jeg en smuk pige på læben, selv om jeg sigtede efter hendes pande. I dag er hun min smukke kone, som jeg har to dejlige drenge med og en herlig bonusdatter.

Jeg har arbejdet som animator for Krea Medie, hvor jeg lavede Pixeline spil. Nu er jeg gået tilbage til at tegne og illustrere. I min søgen efter en levevej der passede mig, har jeg prøvet mine kreative evner af som maler, tatovør, blomsterbinder, underviser og meget andet. Nu lever jeg som freelancetegner og illustrator og nyder at vise verden mit brede kunstneriske udtryk.

 

Her følger nogle få udpluk fra mit CV:

 

-Uddannet Karakter Animator fra The Animation Workshop 2008

 

-Arbejdede som Animator for Krea Medie 2008

 

-Tegner for Graphic Master 2009

 

-Tattovør og tattoo designer for Dead Swallow Tattoo 2011 & 2013

 

-Illustrator af undervisningsmateriale for Margit Gade 2012

 

-Illustrator for The Bee Buisness 2013

 

-Animerede biografreklame for FS2 2014

 

-Tegner og Illustrator for The Bee Buisness 2016

 

Eksempler på mine mange stilarter kan ses under mit portfolie